Pelikentille mahtuu mukaan – Merikarvialla voi harrastaa monia eri lajeja

Koripallo on yksi liikuntamuoto, jota Merikarvialla voi harrastaa.

28.9. 6:00

Syksy saapui ja monet urheilulajit jatkuvat sisätiloissa. Rysällä ja jäähallissa kokoontuu monien eri liikuntalajien liikuntaryhmiä, joihin mahtuu mukaan uusiakin harrastajia.

Esimerkiksi maanantai-iltaisin Rysällä kokoontuva Merikarvian Lukon koripalloporukka ottaa mielellään lisää pelureita kentälle. Jo monta vuotta kokoontuneessa porukassa höntsäilevät miehet ja naiset yhdessä hyvällä pelihuumorilla.

Maanantaipäivisin Rysällä on ohjattua vesijumppaa ja kuntosaliharjoittelua. Illalla kansalaisopiston lavis-ryhmä hikoilee tanssien. Jäähallissa naiset pelaavat ringetteä ja Köörtilän Kisapirtissä liikutaan rivakasti.

Tiistaipäivisin varttuneelle väelle tarjolla on bocciaa ja senioritansseja Rysän liikuntasalissa ja vesijumppaa uimahallissa. Illalla ATX-jumppa ja aerobic koululla pistävät koko kehon lujille.

Tiistaisin salibandyn harrastajat juoksevat reikäpallon perässä Rysällä. Kuntosalin puolella kokoontuvat Kalle Viikilän ohjaamat klubilaiset.

Keskiviikkona kuntosalilla nostetaan rautaa eri ryhmissä kello 14 alkaen. Jäähallilla miehet pelaavat höntsäkiekkoa. Ryhmällä on vuoro sunnuntaisin.

Torstaisin tarjolla on monenlaista jumppaa. Illalla naiset kokoontuvat pelaamaan salibandya Rysällä. Sen jälkeen salissa kokoontuu kehonhuoltoryhmä. Samana päivänä asahiryhmä kokoontuu päiväkodilla, Riispyyssä joogataan ja koulun auditoriossa nautitaan tarinallisesta rentoutuksesta.

Perjantaisin ohjelmassa ovat boccia ja kuntosaliharrastajat Rysällä ja jooga koululla. Lauantaisin ohjelmassa ovat rentouttava kehonhuolto ja jooga koululla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos