Seurojen yhteistyö tuo lisävirtaa jalkapallossakin

Merikarvian Innon ja Siikaisten Sisun yhteistoiminta kantava voima. Seurat tarvitsevat toisiaan.

SPL Lännen kakkosen Satakunnan lohkon futsal-sarjan voitti Merikarvian Innon ja Siikaisten Sisun 12-vuotiaiden yhteisjoukkue.

7.3. 17:56

Merikarvian Innon ja Siikaisten Sisun yhteistyö jalkapallon junioritoiminnassa seilaa myötätuulessa. Harjoitusryhmät pyörivät ympäri vuoden Merikarvialla ja Siikaisissa.

”Sekä pelaajia että uusia valmentajia on saatu hyvin mukaan toimintaan molemmista kunnista. Vaikka kysymys on Kaikki pelaa -harrastustoiminnasta, valmentajat ovat erittäin tyytyväisiä pelaajien motivaatioon ja kehitykseen. Se on myös valmentajille tärkein palkinto tehdystä vapaaehtoistyöstä”, Merikarvian Innon jalkapallojaoston puheenjohtaja Jari Tuuri kiteyttää.

Yhteistyön tuloksena talven futsal-sarjoissa pelasi viisi juniorijoukkuetta. Kesän jalkapallosarjojen alkaessa mukana pelaa ennätykselliset seitsemän juniorijoukkuetta.

Kilpailullinen sarjatoiminta alkaa sekä futsalissa että jalkapallossa 12-vuotiaana.

”MerI-SSisun P12-joukkueen kova työnteko palkittiin heti kilpailullisella menestyksellä joukkueen voittaessa futsalissa SPL Lännen kakkosen Satakunnan lohkon ilman pistemenetyksiä”, Tuuri tuulettaa.

Tuurin valmentamassa 12-vuotiaiden joukkueessa pelaavat Viljam Lampikoski, Joona Viitanen, Jare Dahl, Viljami Hautamäki, Severi Leivo, Heikki Järvenpää, Niklas Hurtola, Jimi Viitanen, Miko Heimonen, Valtteri Suominen ja Valtteri Koskinen.

Kysymyksessä oli korkein sarjataso, jolla kyseisessä ikäluokassa voi pelata futsalia Satakunnassa. Muut yhteiset juniorijoukkueet pelaavat nuoremmissa ikäluokissa. Ne eivät vielä pelaa sarjasijoituksista.

Uutista täydennetty pelaajien nimien osalta keskiviikkona 8.3.20233 kello 8.30

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos