Kampanjalla tärkeää tukea – Kunniakierros Merikarvialla jo 36. kerran

Altti Mäntylä
Kampanjalla tärkeää tukea – Kunniakierros Merikarvialla jo 36. kerran

Kunniakierros kirmattiin Merikarvialla nyt 36. kerran. Myös Innon yleisurheilulle nämä keräykset ovat tärkeitä.

Altti Mäntylä

MERIKARVIA Suomen Urheiluliitto käynnisti yli 35 vuotta sitten varainkeruukampanjan, Kunniakierroksen.

Jokavuotisella tapahtumalla on kerätty varoja yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä SUL:ssa. Itse tapahtuman organisoivat seurat paikallisesti. Merikarvian Innon yleisurheilu on ollut mukana heti alusta alkaen.

Ideana on, että seuraväki lähtee keräämään tukijoita yksityisistä aina yrityksiin asti.

Varsinainen huipentuman tavoitteena on kerätä seuraväki yhteiseen tapahtumaan liikkumaan 60 minuuttia hyvässä hengessä omaan tahtiinsa.

Pienin tukimaksu on 15 euroa, joka laskutetaan myöhemmin. Tapahtumassa ei käteismaksuja kerätä.

Pitkään jatkunut perinne on osoittanut hiipumisen merkkejä lähes koko Suomessa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Väkeä ei ole saatu liikkeelle kiertämään urheilukenttää. Merikarvialla on jo muutaman vuoden ajan tarjottu oheistoimintaa tapahtumassa.

–Toivoimme, että väkeä tulisi tapahtumaan mukaan liikkumaan ilman mitään keräyspakkoa. Työkeskuksen väki on toistamiseen mukana nauttimassa liikunnasta. Itse keräystuloksella katetaan osa jaoston budjetista. Teemme työtä lähinnä lasten ja nuorten hyväksi, valottaa Innon yleisurheilujaoston puheenjohtaja Satu Rantaneva tapahtumaa.

Valtakunnallisesti kampanjalla ovat 35 vuoden aikana seurat keränneet toimintaansa reilut 32 miljoonaa euroa. Myös Innon yleisurheilussa nämä keräykset ovat näytelleet merkittävää osaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio