Satasote työllistää myös tietotekniikan ammattilaisia - Uutiset - Merikarvia-lehti

Satasoteen lisää uusia asiantuntijakasvoja

18.7.2017 15:33

Satasoten muutosorganisaatio on saanut jälleen uutta osaamista, kun ICT-asiantuntija Arttu Perttula ja viestintäasiantuntija Taru Naskali ovat aloittaneet työssään.

Nykyään Ulvilassa asuva Perttula on koulutukseltaan tekniikan tohtori ohjelmistotekniikan alalta. Hänellä on myös tietotekniikan diplomi-insinöörin tutkinto. Aiemmin Perttula on työskennellyt erilaisten ICT-alan hankkeiden vastuu-, tutkimus- ja kehitystehtävissä muun muassa Tampereen teknillisellä yliopistolla ja Fuji Xeroxilla Yhdysvalloissa.

Tampereelta Poriin muuttanut Naskali on koulutukseltaan filosofian maisteri. Naskali on työskennellyt muun muassa viestinnän yliopisto-opettajana Tampereen yliopistossa ja tiedotussihteerinä Poliisiammattikorkeakoulussa.

Perttula aloitti tehtävissään heinäkuussa, Naskali puolestaan jo kesäkuussa.

–Olemme innostuneita uusista työtehtävistämme ja motivaatiomme on korkealla. Muutostyöskentelyssä haasteita riittää, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että sitoutuneella ja motivoituneella porukalla asioita saadaan onnistuneesti vietyä eteenpäin, summaavat Perttula ja Naskali.

Satasoten muutosorganisaation ICT-asiantuntijan tehtäviin kuuluu uuden maakunnan tieto- ja viestintäteknologian kehittäminen sekä kokonaisarkkitehtuurin suunnittelu. Viestintäasiantuntijan tehtäviin kuuluu muun muassa sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelu ja toteutus eri viestintävälineissä sekä viestinnän koordinointi. Naskali toimii myös Satakunnan maakuntauudistuksen väliaikaisen valmistelutoimielimen vastuuviestijänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset