Mysteerisohva: Kasitien levähdyspaikoille pudoteltu sohvarunko, pöytä ja omenoita – ikävä tapa eliminoida tarpeetonta - Uutiset - Merikarvia-lehti

Mysteerisohva: Kasitien levähdyspaikoille pudoteltu sohvarunko, pöytä ja omenoita – ikävä tapa eliminoida tarpeetonta

Erikoinen sohva lienee tunnistettavissa jonkun omaksi. Sohvaraato, pöytä ja omenat herättävät kysymyksiä valtatie 8:n varrella Merikarvian ja Porin rajan tuntumassa.

24.10.2019 10:32 | Päivitetty 24.10.2019 10:34

MERIKARVIA, PORI Kasitien levähdyspaikoille ilmestyi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä huonekalujätettä. Reilun kilometrin välein Merikarvian ja Porin rajan tuntumassa on kallellaan oleva sohvarunko. Kyseessä on tyylihuonekalu, josta istuinosat puuttuvat.

Reilu kilometri Porin suuntaan löytyvät myös pehmusteet, syvemmälle ojaan heitetty samaa sarjaa oleva pöytä ja kasa omenoita. Ojassa on roskaa ja sekalaista jätettä enemmänkin.

Ohikulkijoita ihmetyttää, millainen tarina taustalla mahtaa olla. Sohva on joka tapauksessa niin erikoinen, että sen omistajien jäljille luulisi päästävän. Kiinnostusta sohvaa kohtaan lienee, sillä torstaiaamuna sohvan runko oli pystyssä, joten se on pysäyttänyt muitakin ohikulkijoita.

Mistä on kyse, millaisen tarinan mysteeriin liittäisit?

Tavaraa on kahdella eri levähdyspaikalla kilometrin välein.

Pöytä ojassa ja sohvan pehmusteet levähdyspaikalla.

Omenat houkuttelemassa hirvieläimiä?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos