Yhteinen jäteastia ja nelilokeroastia helpottavat jäteongelmia, ei enää roskien kuljettamista pitkiä matkoja - Uutiset - Merikarvia-lehti

Oletko kyllästynyt asuntosi nurkkiin kertyviin lehtipinoihin, säilyketölkkeihin, lasipurkkeihin ja muovipakkauksiin? – Tässä on helppo ratkaisu ongelmaasi

Omakotitaloissa ja pienissä taloyhtiöissä ei useinkaan löydy omasta pihasta kattavaa jäteastiavalikoimaa. Tarkan kierrättäjän on lajiteltava muun muassa paperi, lasi ja metalli erilleen sekajätteestä ja kiikutettava ne hyötyjätepisteelle.

Omakotitalossa asuva Jari Hohtari asioi Prisman kierrätyspisteellä. Hohtari sanoo, että kierrätettävien jätteiden välivarastoinnissa on oma hommansa. Jätteet kuitenkin kulkeutuvat kierrätyspisteelle samalla, kun käy kaupassa ruokaostoksilla.

6.7.2019 13:12

Satakunta

Monet omakotitalossa ja pienkerrostalossa asuvat lajittelijat pystyvät samaistumaan tilanteeseen, jossa nurkissa pyörii lajiteltuja jätteitä odottamassa seuraavaa kauppareissua ja lähimmällä jätepisteellä piipahtamista. Useat tuskailevat myös säilytystilan kanssa ja miettivät hikikarpalot otsalta valuen roskiskaapin laajentamista vähintään kaksinkertaiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos