Merikarvian kunnassa selvitetään iäkkäiden ihmisten palveluasuntojen esteettömyys- ja turvallisuustaso – korjausavustukset hyödyksi - Uutiset - Merikarvia-lehti

Merikarvian kunnassa selvitetään iäkkäiden ihmisten palveluasuntojen esteettömyys- ja turvallisuustaso – korjausavustukset hyödyksi

Korjausavustuksista tarvitaan lisää tietoa, jotta muutostöitä voidaan käynnistää ikäihmisten kotona asumisen tueksi. Ovien levennys, luiskien rakentaminen ja WC:n muutostyöt ovat yhä useammin tarpeen.

Ihmiset asuvat yhä pidempään kotona, joten myös kylpyhuoneremontit on syytä toteuttaa esteettömiksi. Yli 65-vuotialle on tarjolla ARA:n avustuksia. Normaalia leveämpi ovi tulee aina hyödyksi.

27.9. 11:15

Ympäristöministeriön rahoittamaan vanhusten palveluasumisen kiinteistöjen esteettömyys-, turvallisuus- ja kuntoselvityksen Merikarvian alatyöryhmän jäseniksi kunnanhallitus on nimennyt nimesi Pentti Ala-Luopan, Päivi Heinosen, Tiina Holman, Jorma Kenttän, Hannu Peltomäen, Kimmo Puolitaipaleen, Marika Uimaluodon ja Pertti Vähätalon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos