Aluevaalien vaalikone on nyt auki – Klikkaa tästä vaalikoneeseen ja löydä oma ehdokkaasi

Kenellä aluevaaliehdokkaista on samanlaiset arvot, ajatukset ja mielipiteet kanssasi? Ketä kannattaa äänestää? Tee Merikarvia-lehden vaalikone ja testaa! Yleisten ja arvokysymysten lisäksi vaalikoneessa on Satakunnan hyvinvointialuetta koskevia ajankohtaisia kysymyksiä. Pääset käyttämään vaalikonetta tästä jutusta.

Vaalikone auttaa sinua löytämään sopivan ehdokkaan tammikuun 2021 aluevaaleissa.

Merikarvia-lehden vaalikone julkaistaan torstaina 16. joulukuuta. Pääset käyttämään aluevaalien 2022 vaalikonetta tästä.

Vaalikonetta käyttämällä voit löytää itsellesi ja arvoihisi sopivan aluevaaliehdokkaan omalta hyvinvointialueeltasi Satakunnasta tai muualta Suomesta. Voit myös tarkastella ehdokkaiden vastauksia ja tutustua heihin ennen äänestyspäätöstäsi.

Merikarvia-lehden vaalikone on osa Sanoman yhteistä vaalikonehanketta, jossa ovat mukana myös Helsingin Sanomat, Satakunnan Kansa, Aamulehti, Ilta-Sanomat sekä lukuisat Sanoman paikallismediat sekä lukuisat paikallismediat, esimerkiksi Kankaanpään Seutu, Rannikkoseutu ja Sydän-Satakunta.

Vaalikoneen taustalla on Sanoman kokenut vaalikonetiimi. Vaalikoneen teko aloitettiin toden teolla jo vuoden 2021 syksyllä. Edellisen kerran Merikarvia-lehti julkaisi vaalikoneen kesän kuntavaaleissa.

Vaalikoneessa on yleisiä kysymyksiä, arvokysymyksiä ja lisäksi hyvinvointialuekohtaiset kysymykset Satakunnasta. Yleiset kysymykset ja arvokysymykset on tehty yhteistyössä Helsingin Sanomien kanssa.

Ehdokasasettelu vahvistetaan 23. joulukuuta. Vaalikone on käytettävissäsi aluevaalien varsinaiseen vaalipäivään eli 23. tammikuuta 2022 asti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos