Merikarvian koronarajoitukset voimassa tammikuun puoliväliin – Pääosa kansalaisopiston kursseista alkaa sen jälkeen - Uutiset - Merikarvia-lehti

Merikarvian koronarajoitukset voimassa tammikuun puoliväliin – Pääosa kansalaisopiston kursseista alkaa sen jälkeen

Kudonta kansalaisopistossa jatkunee jälleen tammikuussa.

30.12.2021 12:00

Lounais-Suomen Aluehallintoviraston (AVI) 29. joulukuuta tekemän päätöksen mukaan laajat koronarajoitukset jatkuvat Merikarvialla. Uuden määräyksen mukaan alaikäisten lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta voi kuitenkin taas jatkua 1. tammikuuta alkaen.

Uudenvuoden vieton ajan kunnan tilat ovat kiinni viikonloppuna, joten harrastevuorot alkavat jälleen maanantaina 3. tammikuuta. Aikuisten harrastustoimintaa sisätiloissa ei voi toteuttaa.

Alaikäisten ja suomen kieltä opiskelevien aikuisten opetus kansalaisopistolla alkaa normaalisti 10.1. alkavalla viikolla ja muut kurssit alkavat 17.1. alkaen. Myös kirjasto on edelleen auki ja nuorisotila avautuu suunnitellusti vuoden alussa.

Yleisötilaisuudet on kielletty riippumatta osallistujamääristä. Määräyksiä ei myöskään voi kiertää koronapassilla. Lakisääteiset palvelut kuten kirjasto sekä nuorisotilat voivat edelleen olla auki. Yleisötapahtumia näissäkään tiloissa ei kuitenkaan saa järjestää osallistujamäärästä huolimatta.

Avin uudet rajoitukset ovat voimassa 15. tammikuuta saakka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos