Kalaa tietty, mutta nyt lihalautanen on tulevan kesän ykkönen – joka suveen jotain uutta myös Kasalassa

Merikarvian matkailukesä uudistuksineen on jo hyvässä matkassa. Kun kerran savustetaan niin tehdään se näyttävästi Kasalan vierasvenesataman ja Pasi Jokisen malliin.

Nelimetrinen savustuspönttö saa sisuksiinsa vain lihaa, kanaa ja raakamakkaraa. Kala savustetaan pienemmässä pöntössä. Myös taustalla oleva kioski uudistuu muun muassa katetulla terassilaajennuksella.

29.4. 8:45

Matkailussa jyllää yhä vimma uudistua. Ollaanhan Merikarvialla. Kasalan kalasatamaa palveluillaan pari vuotta virkistänyt Pasi Jokinen on jo ottanut tuntumaa kesän varaslähtöön avaamalla kahvilansa viikonlopuiksi pääsiäisestä alkaen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos