Porilaiset kuntapoliitikot ovat kokouspalkkioissa maakunnan kärkeä, mutta yhden raumalaispoliitikon tienestit ovat aivan omaa luokkaansa – Tämän verran kotikuntasi maksaa kuntapäättäjille

Porilaisten kuntapäättäjien luottamustoimistaan saamat palkkiot ovat pääasiassa maakunnan suurimpia. Yhdelle raumalaispoliitikolle maksetaan kuitenkin yli kolme kertaa enemmän kuin Porin kollegalleen. Maakunnan pienimpiin palkkioihin saavat tyytyä yleensä jämijärveläiset kuntapäättäjät.

Satakunnan Kansa selvitti, miten paljon maakunnan kunnat maksavat kuntapäättäjille. Arkistokuva Merikarvian kunnanvaltuuston kokouksesta, jossa puhetta johtaa Juhani Kotiranta varsin pienellä palkkiolla, vieressä kunnanjohtaja Kimmo Puolitaival.

12.5. 19:00

Porilaisille kuntapäättäjille maksetaan Satakunnassa pääsääntöisesti suurimmat kokous- ja vuosipalkkiot, mutta yksi raumalainen kuntapoliitikko tienaa luottamustoimestaan yli kolme kertaa enemmän kuin porilainen kollegansa.

Tämä selviää Satakunnan Kansan vertailusta, jossa selvitettiin maakunnan kaikkien kuntien valtuustojen, hallitusten sekä lauta- ja valiokuntien jäsenille ja puheenjohtajistolle maksettavat kokous- ja vuosipalkkiot.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos