Maaliskuu tuo sähkölaskuun helpotusta ainakin kahden yhtiön asiakkaille – Suurin osa Satakunnan myyjistä tarjoaa toimitusvelvollisena tuotteena vain pörssisähköä

Omavoima ja Paneliankosken Voima alentavat tiettyjen sähkösopimustensa hintaa maaliskuun alussa reippaasti. Maakunnan sähkönmyyjien tarjoamista toimitusvelvollisista sähkösopimuksista suurin osa on jo pörssisähkön hintaan sidottuja.

Pörssisähkön keskihinta oli viime viikolla reilut 10 senttiä kilowattitunnilta, kun se oli vielä joulukuussa yli 27 senttiä. Arkistokuvassa Olkiluodon ydinvoimalaitokselta lähteviä voimalinjoja.

29.1. 6:00

Maaliskuu tuo tullessaan helpotusta sähkölaskuihin ainakin kahden sähköyhtiön asiakkaille. Hinnanalennuksista ovat kertoneet ainakin Paneliankosken Voima sekä Rauman Energian ja Leppäkosken Sähkön osittain omistama Omavoima.

Omavoima laskee toistaiseksi voimassa olevan Oma Huoleton -sopimuksen yleissähkön hintaa maaliskuun alussa 38,41 sentistä 27,90 senttiin kilowattitunnilta, eli reilulla 27 prosentilla. Kuukausimaksu pysyy nykyisessä 3,51 eurossa. Hinnat laskevat myös Oma Huolettoman kausi- ja yö-päiväsähkössä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos