Porin Kalan myyjä Tommi Jokiainen arvelee, että eläkkeiden korotukset ovat parantaneet siikaislaisen ostovoimaa, sillä kauppa on käynyt selvästi paremmin kuin vielä vuosi sitten. Kalaostoksilla ollut Arja Lehtinen on puinut kunnan taloustilannetta kunnanhallituksessa, missä hän istuu keskustan edustajana.

Kuka söi enemmän kuin tienasi, kenen taskut pursuavat rahaa, ja kuka on korviaan myöten veloissa? Satakunnan Kansa perkasi kuntien tilinpäätökset

Satakunnan pienin kunta on myös yksi maakunnan vakavaraisimmista. Porin järkyttäväksi kuvailtu tilinpäätös ei ollut läheskään Satakunnan järkyttävin. Satakunnan Kansa perkasi maakunnan kuntien tilinpäätökset, ja tämä niistä selvisi.


Satakunta

Kirkko, paloasema, kauppa, apteekki ja kunnantupa, jonka uumenista löytyy niin kirjasto kuin kunnan hallintokin. Siikaisten uinuvaa keskustaa katsellessa ei heti arvaisi, että kunta on yksi maakunnan vakavaraisimmista.

Sen taseeseen on kertynyt vuosien varrella riihikuivaa rahaa lähes 4 000 euroa jokaista kunnan asukasta kohti. Lihavampi tase Satakunnassa on vain ydinvoiman vanavedessä vaurastuneella Eurajoella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos