Epävarma taloustilanne hidastaa loma-asuntokauppaa, mutta tietynlaisia mökkejä kohtaan kysyntä on silti kovaa – Tällainen on nyt halutuin mökki

Martti ja Tarja Mäntyharjun myymässä mökkipaikassa yhdistyy moni mökistä haaveilevan yleinen toive: perille pääsee autolla, paikka on talviasuttava, ja siihen kuuluu omaa rantaa. Kysyimme alan asiantuntijoilta, millaiset mökit menevät nyt parhaiten kaupaksi.

Martti ja Tarja Mäntyharju haaveilevat siitä, että pitäisivät kotipaikkakunnallaan Kiukaisissa vain pientä asuntoa tai muuttaisivat vanhuuden päivillään jopa kokonaan vastikään hankkimalleen järvenrantamökille. Ensin pitäisi kuitenkin saada myytyä hyvin palvellut mökkipaikka Kokemäenjoen rannalta.

Vuosien työn tuloksesta on haikeaa luopua, mutta niin ovat Martti ja Tarja Mäntyharju päätyneet tekemään. Pariskunta laittoi hiljattain myyntiin vuonna 2002 ostamansa ja täysin uusimansa mökkikokonaisuuden Kokemäen Säpilästä.

Kokemäenjoen rannalla sijaitsevan mökkipaikan pihapiiristä löytyy päärakennuksen lisäksi kaksi yöpymiseen tarkoitettua rakennusta, sauna ja pesuhuone lattialämmityksellä sekä varasto, puuliiteri ja ulkohuussi, joskin mökiltä löytyy myös sisävessa. Rantaviivaa on kuutisenkymmentä metriä, nukkumapaikkoja riittää reilusti yli kymmenelle hengelle, ja omakotitalolle kaavoitetulla tontilla on vielä reilusti rakennusoikeuttakin jäljellä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos