Avioeron ahdistus synnytti monologinäytelmän

Teatteri Jurkka
Avioeron ahdistus synnytti monologinäytelmän

Näyttelijä Tommi Eronen on eronnut mies. Ero ja sen synnyttämät ajatukset ovat Erosen monologinäytelmän Ihminen! aiheena. Kyse on miehen kasvusta ja aikuistumisesta, puhumisen vaikeudesta ja syrjäytymisestä.

"Aivan kuten näytelmässäni sanotaan, avioero on ongelmallisempi miehelle kuin naiselle. Nainen on usein prosessoinut eron jo ennen kuin se tapahtuu, kun samaan aikaan mies alkaa vasta ymmärtää, mitä oikein on tapahtumassa. Kypsymättömästä ihmisestä tuska tuntuu vielä suuremmalta", Eronen kertoo Anna-lehdelle antamassaan haastattelussa viime vuonna.

Hän arvostaa naisia, jotka osaavat vaikeassakin tilanteessa pitää arjen kasassa.

Eronen on tuttu näyttelijä monista TV-sarjoista, kuten Taivaan tulet. Eronen esittää monologin Ihminen! keskiviikkona 11.7. kello 18 galleria Vanhassa Savussa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio