Gallup: Pienetkin asiat virkistävät itseä ja työkavereita

Marjo Keski-Heikkilä
Gallup: Pienetkin asiat virkistävät itseä ja työkavereita

Teija Grahn Merikarvia

Konstit on monet, kun haetaan uutta potkua itselle ja työtovereille työviihtyvyyden parantamiseksi. Aina voi virkistää itseään, mutta samat asiat noteeraavat myös kollegat ja asiakkaat.

Kierros Merikarvian neljällä työpaikalla osoitti, että kiinnostusta työyhteisön ja samalla työhyvinvoinnin kehittämiseen on.

–Tuon tuoreita kukkasi työpaikalleni ja nyt viimeksi tuikkulyhdyn. Hinnasto on nyt tuossa ovessa hyvällä paikalla selkeästi, kun maalasin oven liituvärillä ja kirjoitin siihen palvelutarjontamme. Tykkään sisustaa, kertoo parturi-kampaaja Teija Grahn.

Marjo Keski-Heikkilä
Tomi Uusimäki Merikarvia

Tomi Uusimäki Merikarvia

Kukkakaupassa ja hautaustoimistossa viikot rullaavat sesonkien mukaan.

–Meillä kukkapuoli elää tosin omia sesonkejaan, kun nyt eletään syksyä, sitten laitetaan joulua, pääsiäistä ja vappua. Aina jotain uutta haluan kukka-asetelmiin ja sisustukseen pitkin vuotta, kertoo Toni Uusimäki Meriheinästä.

Ystävä on jo useamman vuoden sisustanut Meriheinän joulun.

Marjo Keski-Heikkilä
Taru Korvenranta Merikarvia

Taru Korvenranta Merikarvia

Sekatavarakaupassakin rytmit ovat selvillä. Joulu jo kolkuttelee ja kesätavarat väistyvät tieltä.

–Kausituotteet haluamme aina mahdollisimman näyttävästi esille. Joulukin jo hiipii, joten järjestelemistä on koko ajan. Juuri saimme kesää purettua pois. Tauolla piristämme toisiamme tarjoamalla aina jotain syystä tai toisesta. Viimeksi oli omenoita kahvitunnilla tarjolla, kertoo myyjä Taru Korvenranta.

Marjo Keski-Heikkilä
Helena Lehtonen Merikarvia

Helena Lehtonen Merikarvia

Kirjastossa viihtyisyys on myös omaa luokkaansa. Henkilökunta panostaa siihen, että tilat ovat kuin koko kunnan olohuone jossa viihtyy pidempääkin.

–Lasten säkkituolit on otettu hyvin vastaan sisustuksessa. Samoin lasten naulakko herättää ihastusta. Nalleja asettelemme hyllyille seikkailemaan. Lukusalissa on uudet valot ja sohva luomassa rennompaa tunnelmaa, kertoo Helena Lehtonen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio