Gallup: Ukkonen ei pelota kaikkia

Kristiina Dyer
Gallup: Ukkonen ei pelota kaikkia

Merikarvia-lehden gallupiin osallistuneet eivät ole erityisen peloissaan ukkosella. Esimerkiksi Raili Stålhammar kertoi, ettei ukkonen pelota häntä lainkaan. Hän on jopa käynyt uimassa ukkosilmalla.

Kristiina Dyer

Seppo Wikström: En varsinaisesti pelkää, mutta kyllä ukkosella tarkkana on oltava erityisesti, jos ollaan merellä liikkeellä.

Kristiina Dyer

Erkki Aalto: En oikeastaan pelkää, mutta muistan lapsuudestani, kuinka äiti aina meni vaatekaappiin ukkosella. Me pojat vähän naureskelimme hänelle.

Kristiina Dyer

Helena Husu: En pelkää. Silloin vähän säpsähdin, kun Merikarvialla uimarannalla ollut nainen kuoli salamaniskusta. Uimaan en kyllä mene ukkosella.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio