Jäät haurastuvat! Sivullinen ojensi veneestä kepin ja auttoi jäihin pudonnutta miestä Ahlaisissa

Marjut ItkonenPori

Mies ja koira putosivat jäihin Porissa sunnuntai-iltana noin kello 22. Kello 22.45 mennessä mies oli saatu pelastettua ja toimitettua ensihoidon hoiteisiin.

–Koirasta ei ole vielä tietoa, päivystävä palomestari kertoi tuolloin.

Miehen pelastamisessa oli ollut avuksi sivullinen, joka oli mennyt omalla veneellään ojentamaan veden varaan joutuneelle miehelle kepin. Kepin avulla mies sai pidettyä itsensä pinnalla.

Onnettomuus sattui Keikvedentien päässä Pohjois-Porissa. Hälytys onnettomuuspaikalle tuli kello 22.03.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Mies ja koira pelastuivat. Kiitos Taunolle, kuka työnsi jäätä pitkin venettä tapahtumapaikalle. Nosti miehen ja koiran veneeseen turvaan. Pelastuslaitos suoritti kaikkien siirron maihin. Kiitos Tauno sekä pelastuslaitos.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio