Joulunavaus perjantaina: Merikarvian Kauppatietä valaisee jo tähtien tuike

Marjo Keski-Heikkilä
Joulunavaus perjantaina: Merikarvian Kauppatietä valaisee jo tähtien tuike

Joulukuu yllätti ja tulla tupsahti syksyn sateilla. Joulu avataan Merikarvialla perjantaina 1. joulukuuta kello 16.

Marjo Keski-Heikkilä

Niin pimeää, että jouluvaloja ehdittiin jo odottaa. Näyteikkunoilla ja pihoilla on Merikarvian keskustassa ollut jo komeita valoja ja torstaina katukuvaan ilmestyivät myös yrittäjäjärjestön tähdet tuikkimaan valoa. Joulu avataan kunnanvirastolla perjantaina 1. joulukuuta kello 14 alkaen.

–Vähitellen siirrytään led-valoihin, mutta vielä on tavallisiakin lamppuja, talkoissa häärinyt Matti Ehonen totesi.

Led-lamppuja vaihdetaan sitä mukaan, kun tavallisista lampuista aika jättää.

Timo Pitkäranta ja Ehonen olivat jo lamppujen kunnon testanneet ennakkoon, mutta vielä lamppuja piti vaihtaa paikan päälläkin. Traktorinkuljettajana talkoolaisilla oli Markus Malmi.

Lampputähdistöjä katukuvaan saadaan 36 kappaletta, joten jouluavauksessa saadaan sentään valoa kansalle. Lumen sijasta sateet tulevat yhä vetenä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio