K-marketin mysteerilaatikko avattiin – mitä kaikkea sieltä löytyi?

Kristiina Dyer
K-marketin mysteerilaatikko avattiin – mitä kaikkea sieltä löytyi?

Aki Ruotsala ja Olli Ojamo tutkivat K-marketissa sijainneen mysteerilaatikon sisällön.

Kristiina Dyer

Merikarvian kunta selvittää parhaillaan, mistä elementeistä merikarvialaisuus koostuu. Kuntalaisilta kootaan ajatuksia siitä, mitä kaikkea merikarvialaisuus heidän mielestään tarkoittaa.

Tätä varten kunnassa on valmistettu kaksi mysteerilaatikkoa, josta toinen on kiinteästi S-Market Merikarvian aulassa ja toinen laatikko kiertää eri paikoissa. Laatikon aikatauluista pysyt selvillä seuraamalla kunnan facebook-sivuja.

Torstaina kehittämispäällikkö Aki Ruotsala ja yrittäjä Olli Ojamo avasivat K-marketin aulassa sijainneen mysteerilaatikon. Sinne oli tuotu sekä juttuja että esineitä, jotka kuntalaisten mielestä parhaiten kuvaavat merikarvialaisuutta.

Merikarvian kunnan Facebook-sivuilta löytyy video, josta näet, mitä kaikkea laatikosta löytyi. Arpavoittojakin jaettiin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio