Kaskisen musiikkikesässä mukana Rogelilaista verta

Tsaikovsky competition
Kaskisen musiikkikesässä mukana Rogelilaista verta
Kirsi RajalaKaskisen

Suomen pienimmän kaupungin musiikkikesää juhlitaan keskiviikosta sunnuntaihin. Kaskisten musiikkikesä täyttää 10 vuotta ja syntymäpäiviä juhlistetaan loistavien muusikoiden kera.

Esiintyjissä mukana Rogelin suvun edustajia. Sellisti Samuli Peltonen ja vasta yhdeksänvuotias sellisti Martta Murdvee, kuuluvat Rogelin sukuhaaraan.

Viisipäiväinen juhla on täynnä toinen toistaan hienompia musiikkiesityksiä. Taitavasta soitosta pääsee nauttimaan kuudessa konsertissa, jotka soitetaan Bladhin talolla ja Sälgrundin majakkasaarella.

Peltonen esiintyy heti torstain avauskonsertissa ”Made in Finland”. Konserttia vietetään vahvasti Suomi 100-hengessä kun SIBELIUS PIANO TRIO esittää Sibeliuksen, Wennäkosken ja Lingon pianotrioja. Peltosen soitosta pääsee nauttimaan myös lauantai-illan iltamissa.

Nuorta Murdvee voi Kaskisiin lähteä kuuntelemaan sunnuntaina, kun hän soittaa lastenkonsertissa ”Suomi lapsen silmin”.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio