Kirkossa voimaantuu! Tekstiviesteillä on monta tarinaa kerrottavissa

Marjo Keski-Heikkilä
Kirkossa voimaantuu! Tekstiviesteillä on monta tarinaa kerrottavissa

Milloin viimeksi koit voimaannuttavan kirkossakäynnin? Kokeile ja virkisty. Anna urkumusiikin vaikuttaa.

Tekstiviestit heijastavat aina koettua arkea ja eloa. Merikarvialla kestoaiheina ovat niin tuulivoima kuin ainaisten valittajien toppuuttelu. Milloin viimeksi tartutit marinan ystävääsi? On aika katsoa peiliin ja mietti, miksi niin teit? Onko elämäsi oikeasti kurjaa ja teetkö jotain asioiden parantamiseksi?

Kiitokseenkin on aihetta!

–Kaunis kiitos ihanasta isovanhempien päivästä Norkoolin päiväkodin lapsille ja henkilökunnalle. T. Seija ja Markus Taipalus

–Vastaus Yhdelle veronmaksajalle! Honkajoen kunnan talous ei ole missään parhaassa kunnossa! Eikä kuntaa voida pitää minään luontomatkailu eikä kesämökkikuntana. Pidetään me vaan myllyt pois täältä. Luonto kiittää!

–Kun aikansa kuuntelee samojen ihmisten marinaa, on helppo väistyä iloisempien ihmisten seuraan. Jospa kaikki ottaisimme sen linjan niin tiedä tuota, miten valoisan yhteiskunnan saisimme. Elämä on ihmisen parasta aikaa.

–Monet ihmiset ovat niin väsyneitä, eivätkä huomaa millaisen rauhan, tuen ja levon sunnuntain kirkko tarjoaa. Siellä vapautuu sydän ja tunto niistä taakoista, joista maailma ei voi sitä vapauttaa! T. Liian harvoin kirkos kävijä

–Osa päättäjistä harrastaa kermankuorintaa liittyen tuulivoimaan. Kunnalle rahaa keinolla millä hyvänsä. En vielä ole nähnyt yhdenkään teistä kantavan huolta yksityisten ihmisten omaisuudesta. Liian lähelle tulevat tuulimyllyt ovat selvä arvonalennus kiinteistöille. Pankitkaan eivät ole mitään hyväntekeväisyyslaitoksia esim. kun vakuudet eivät enää lainoihin riitä tulee pankilta lasku. Entä ne, jotka haluavat myydä talonsa tai kesämökkinsä – kaupaksi ei mene kun syynä tuulimyllyt. Tai jos joku ostaa niin on myytävä pilkkahintaan. Kysynkin onko mitään suunnitelmaa tällaisten tapausten varalta? Korvaako kunta? Esimerkkejä on naapuripitäjästä, jossa myllyt ovat estäneet kaupanteon (Peittoon myllyt). Terveyshaitoista tälle porukalle on turha puhua (eihän niitä ole, eihän?).Vastatkaa!!! Nimimerkki Toinen veronmaksaja

Kirjoita tekstiviestiin MK välilyönti ASIA välilyönti mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 17192. Hinta on 0,85 euroa/viesti.


Kommentit (2)

  • Teuvo Leutonen Hyvinkää

    Kiitos Merikarvia- lehdelle kirkon sisäkuvasta! Se on monelle muistojen kirkko. Suomen toiseksi suurimpaan puukirkkoon mahtuu 2400 henkilöä, sitä kannattaa näyttää monipuolisin kuvin. Pelkästään torin suunnalta otetuista kuvista ei saa hienosta kirkosta kokonaiskäsitystä.

  • Nimetön

    Kun ympäristössä on elinvoimainen yhteisö, niin kämppien arvo säilyy, kuulu sitten sytkytystä tai ei. Kiljuhanhien kasvatusmaa ei paljon maksa, jos sitä haluat.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio