Luvattomia aseita ja varastettua tavaraa – näin Merikarvian poliisioperaatio alkoi ja loppui

Tomi Glad/SK/Arkisto
Luvattomia aseita ja varastettua tavaraa – näin Merikarvian poliisioperaatio alkoi ja loppui

Poliisilla oli keskiviikkona näyttävä operaatio Merikarvialla.

Milla NurmiMerikarvia

Merikarvialla keskiviikkoiltana suoritetusta poliisioperaatiossa otettiin kiinni yhteensä neljä epäiltyä. Poliisi ei kuitenkaan perjantaina virallisesti tiedottanut asiasta. Lauantaina poliisi antoi tiedotteen, jonka mukaan tapauksen tutkinnan yhteydessä oli kiinniotettuna kaikkiaan viisi henkilöä. Heidät on nyt vapautettu.

Keskustaan sijoittunut operaatio sai alkunsa poliisin saamasta tiedosta, jonka mukaan yksityisasunnossa olisi pidetty vastentahtoisesti yhtä henkilöä ja hänen poistumisensa olisi estetty. Poliisi epäili myös, että asunnossa olisi ollut anastettua omaisuutta sekä ilman hallussapitolupia pidettyjä aseita. Poliisin vankan kaluston lisäksi paikalle hälytettiin ensihoitoyksikkö.

Asunnosta poistui kiinniottotilanteessa kaksi miestä. Poliisi pysäytti autoilleet karkurit keskustan läheisyydessä ja otti heidät kiinni. Asunnon piha-alueelta otettiin myöhemmin haltuun kaksi miestä. Kaikki kiinniotetut kuljetettiin Porin poliisivankilaan.

Tutkinnassa selvisivät syyskuun aikana Siikaisissa tehty törkeä varkaus sekä varkaus. Näiden lisäksi selvityksessä on ollut muita rikoksia liittyen muun muassa ampuma-aseisiin ja huumausaineisiin.

Poliisin mukaan asunnossa ei pidetty ketään vastentahtoisesti. Rikosten tutkinta on pääosin suoritettu ja anastettu omaisuus saatu takaisin. Lisäksi takavarikoitiin luvattomia ampuma-aseita ja kaasusumuttimia.

Esitutkintojen valmistuttua rikokset siirtyvät syyteharkintaa varten syyttäjälle.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio