Maksuton päivähoito antaa väärän signaalin, myös tuulivoima puhuttaa tekstiviesteissä

Merikarvia

Seurakunta omistaa maata Korvennevan alueella. Luulisi kirkollisten hyvien paimenten kunnioittavan Luojamme luomaa luontoa; metsää, soita, puroja, kallioita kaikkine asukkaineen, eliöineen, taivaan lintuineen, virvoittavine vesineen! Ehei, luonto tuhotaan, tilalle 200-metrisiä jättitorneja istutetaan, meluamaan, välkkymään, ahdinkoa tuottamaan, kaikkien terveyttä uhkaamaan. – Kosketa minua Henki, kosketa kirkkaus!

"Tuulipuisto ei ole lottovoitto kunnalle eikä asukkaille: Noin sadan miljoonan euron investointi, mihin tahansa kuntaan voisi tuntua lottovoitolta. Ilmajoen kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski on toista mieltä. Santavuoren tuulivoimapuiston taloudellinen vaikutus on ollut pettymys. Kuntien ei pidä virittää odotuksiaan liian korkealle tuulivoiman varaan, varoittelee kunnanjohtaja Pirttikoski." Näin Yle uutiset 7.9.2015

Mä oikeen havahduin, että puuttuuko Merikarvialta mitään muuta kuin tanssikoulu? Sellainenkin varmaan järjestyy.

Nyt kun taas vinyylit pyörivät niin, mistä niitä oikein saa? Eka vinyylini oli Streisandin Women in love. Voi sitä aikaa. Ihan uskomattomia muistoja. Ja levyjen keinunta. Että tulikin hukattua sellaista arvotavaraa kuin Lessons in Love.

Merikarvia-lehti on palannut juurilleen, siitä kiitos! Tällaisia juttuja halusin, kun perustin lehden. T. Lauri Hakosalo.

Älkää vaan lähtekö Merikarvialla Siikaisten linjoille maksuttomasta päivähoidosta. Se on sellaista keinotekoista pumppausta yrittää saada lapsiperheitä. Päivähoidossa tehdään niin hyvä varhaiskasvatusta, että siitä kannattaa maksaa. Jo taloudellinen tilanne on huono niin vapautuksia niille perheille järjestyy muutenkin.

Kirjoita tekstiviestiin MK välilyönti ASIA välilyönti mielipiteesi ja lähetä viesti numeroon 17192. Hinta on 0,85 euroa/viesti.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Siikainen luulee saavansa lapsiperheitä ilmaisella päivähoidolla. Älä luule luuta lihaksi, on sanonta turhista luuloista. Kuinka paljon verotuloja Siikainen on jo menettänyt Jäneskeitaansa tuulivoimaloiden takia? Ne on lapsiperheet, jotka häipyvät ensimmäisenä suojellakseen perhettään sairastumiselta.
    Merikarviankin on turha luulla saavansa kuntaan uusia lapsiperheitä kun kaiken aikaa kaavoittaa tuulivoimaloita ihmisten kiusaksi. Kyllä peittoja lähdetään heiluttelemaan aivan muille maille.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio