Merikarvia-lautapeli kaipaa sponsoreita – hinta noin 20 000 euroa

Merikarvia-lautapeli kaipaa sponsoreita – hinta noin 20 000 euroa

Aki Palomäki on suunnitellut Merikarvia-seuran logon.

Kristiina Dyer

Merikarvia-seura on alkanut työstää Merikarvia-aiheista lautapeliä. Peli on tarkoitus saada myyntiin joulun alla.

Kysymyskortit on saatu suurimmalta osin valmiiksi. Kanteen etsitään parhaillaan sponsoreita.

–Yritykset voivat sponsoroida peliämme. Sponsorit saavat yrityksensä logon ja mainoksen pelilaudan sivuille. Myös yksityiset ihmiset voivat sponsoroida hankettamme. Lahjoittajien nimet tulevat kokoontaitettavan pelilaudan kääntöpuolelle, pelitoimikunnan puheenjohtaja Asko Virta kertoo.

Lautapelin tekoon seura ei ole hakenut EU-tukia. Tavoite on rahoittaa hanke yksityisten lahjoitusten avulla. Lautapeli valmistetaan Tictacin tehtaassa Porissa. Hintaa tuhannelle pelille tulee noin 20 000 euroa.

Pelilaudan pohjana on Merikarvian kartta. Liikkeelle lähdetään Ourasta ja kylien kautta kuljetaan keskustaan.

Anna-Leena Viertomaa on piirtänyt pelin eri kohteet, joita ovat Ouran pookin ja kirkon lisäksi esimerkiksi Kaddin saari, Ahlströmin saha, Pooskerin tuulimylly, Trolssin tonttukivet ja Lankosken silta. Kuvattuna ovat myös rääkipaatti, merimetso ja tyrnipensas.

Peli sisältää monenlaista kotiseututietoa. Peli on siis mitä parhain opetusohjelma nuorille ja miksei vanhemmillekin pelaajille.

–Korteissa kysellään erilaisia asioita paikkakunnan historiasta ja eri murresanojen merkitystä, Virta kuvailee.

Jos haluat päästä mukaan Merikarvia-lautapelin lahjoittajaksi, pirauta Merikarvia-seuran puheenjohtajalle Lauri Hakosalolle numeroon 040-5953144.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio