Kunnanhallitus päätti julistaa Merikarvian kunnanjohtajan viran haettavaksi. Kunnanjohtaja Pentti Ala-Luopa on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle keväällä. Virka aiotaan täyttää toistaiseksi voimassa olevana. Ala-Luopa ilmoitti eläkkeelle siirtymisestään viime valtuuston kokouksessa.

Virkaa valmistelevat työryhmänä valtuustoryhmien puheenjohtajat sekä kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja.

Varhaiskasvatuksen ja koulun yhteinen kuraattori aloittaa Merikarvialla 1. lokakuuta alkaen. Äitiysloman sijaisuuteen sivistyslautakunta valitsi 8 hakijasta Sirpa Sulkalan Haapavedeltä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio