Merikarvian työllisyys parani roimasti: 42 työtöntä vähemmän kuin vuosi sitten

Petri Vanhanen
Merikarvian työllisyys parani roimasti: 42 työtöntä vähemmän kuin vuosi sitten

Merikarvialla oli lokakuun lopussa työnhakijana 14 alle 25-vuotiasta nuorta.

Marjo Keski-HeikkiläMerikarvia

Lokakuun lopun työllisyysnäkymät lupaavat hyvää. Työllisyyskatsauksen mukaan Merikarvian työttömyysaste on 13,3 prosenttia. Työttömiä työnhakijoita on yhteensä 167. Vuotta aiemmin vastaavana ajankohtana työtä vailla oli 209 miestä ja naista, eli 42 enemmän.

Merikarvian työttömistä työnhakijoista miehiä on 90 ja naisia 77. Alle 20-vuotiaita tilastoissa on 5 ja alle 25-vuotiaita 14. Yli 50-vuotiaita on suurin osa 99. Pitkäaikaistyöttömiksi lasketaan 76 työnhakijaa. Vammaisia ja pitkäaikaissairaita työtä hakevien listoilla on edelleen 34.

Työttömistä työnhakijoista 8 on lomautettuna.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio