Merikievari saa uuden omistajan

Merikievari saa uuden omistajan

Merikievari saa uuden suomalaisen omistajan.

Viihdekeskus Merikievarin omistuspohja muuttuu, kertoo Satakunnan Radio. Radion mukaan uusi omistaja on suomalainen, mutta ei Merikarvialta. Muuta uudesta omistajasta ei vielä kerrota julkisuuteen.

Nykyisen omistajan Satu Vähätalon oli tarkoitus alun perin luopua kokonaan Merikievarista, mutta hän jää kuitenkin osaomistajaksi. Merikievari on ollut Vähätalon omistuksessa vuodesta 2011.

Uuden omistusjärjestelyn jälkeen Merikievaria aiotaan kehittää ympärivuotisena erilaisten tapahtumien pitopaikkana. Tansseja järjestetään pääasiassa kesällä.

Aikoinaan viihdealan yrittäjä Jouko Elevaara nosti Merikievarin maan keskeisten viihdekeskusten joukkoon. Runsas vuosi sitten Merikievari toimi myös turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksena.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio