Rysän piha-alue vihdoin tuvallisemmaksi – kuntalaisaloite tuotti tulosta

Tekninen lautakunta kokoontui 3. elokuuta.

Arkistokuva/Kari Pitkänen
Rysän piha-alue vihdoin tuvallisemmaksi – kuntalaisaloite tuotti tulosta
Merikarvia

Merikarvian koti ja kouluyhdistys Vanhemmisto ry oli tehnyt kuntalaisaloitteen koskien Rysän pimeitä piha-alueita sekä alueen turvallisuutta. Alue on aloitteen tekijöistä heikosti valaistu ja paikoitusmerkit ovat puutteellisia. Pysäköintialue on varsinkin iltaisin vilkkaan liikennöinnin kohteena. Alueella kulkee paljon lapsia ja nuoria. Vanhemmisto ehdotti, että Merikarvian kunta arvioi Rysän liikennejärjestelyiden turvallisuuden sekä valaistuksen riittävyyden.

Tekninen toimi selvitti ulkoalueen valaistuksen ja sen tarpeen. Toimi totesi, että muutamalla hyvin sijoitetulla LED-valaisimella saadaan alueelle hyvä yleisvalaistus. Lautakunta päätti toteuttaa ulkoalueen valaistuksen parantamisen. Uusien valaisimien kustannusarvio on 6000 euroa. Lautakunta esittää kunnanhallitukselle määrärahojen varaamista.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Kelpaa siellä sitten raggareiden sudittaa kumia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio