Säpinää viikonloppuna: Merikievarissa komeat rekkajonot ja maailman vahvimmat miehet

Säpinää viikonloppuna: Merikievarissa komeat rekkajonot ja maailman vahvimmat miehet

Komeita rekkarivistöjä, voimainkoetusta, rompetoria ja lastentapahtumia. Merikievari Truck Meeting on jo vakiintunut koko perheen tapahtuma.

Merikarvia

Näe ja koe! Merikievarin Truck Meeting järjestetään jo kolmannen kerran 16.–17. kesäkuuta. Mukana on myös useita paikallisia toimijoita, kuten Merikarvian Xtiä moottoripyörineen. Entä tykkäisitkö ajaa RC-autolla?

Merikievari Truck-Meeting tuo viikonloppuna Merikarvian kesään näyttävän kokoelman raskaskalustoa, joka hivelee silmiä myös taiteellisesti. Komeat maalaukset vaativat tarkkaa työtä.

–Rekkoja on tulossa 50–60 ja vielä odotamme vielä lisää, yrittäjä Satu Vähätalo kertoo.

Jos on tekniikka komeaa niin lihaksikkaita miehiäkin pääsee näkemään lauantaina kello 12–15. Silloin nimittäin starttaa Strongman Champions Leaguen osakilpailu. Se järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Merikievarissa.

Merikarvialla vastaavia kisoja on koettu aiemminkin Krookassa, mutta nyt näyttämö vaihtuu.

Kuorma-autojen ja rekkojen lisäksi tapahtuma-areenalla pääse tutustumaan vanhoihin koneisiin ja laitteisiin. Myös poliisi esittelee ajokalustoaan.

Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle, ja lapsille on tiedossa niin kasvomaalausta kuin piirustuskilpailu. Pienoismallit, RC-autot ja rompetori pitävät huolen, että kiinnostavaa toimintaa löytyy. Myös kirppiksellä pääsee tekemään löytöjä, kun uusittu ja laajennettu kirppis avaa.

Nälkä talossa ei koettele, varsinkaan jos nauttii lauantaina tarjolla olevan Äijälautasen. Maista niin tiedät, mistä puhutaan. Anne Eräsen maukasta kalasoppaa on myös tarjolla.

Illalla vintillä tietysti tanssitaan karaokemikkiin tarttuvien solistien tahdissa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio