Tekstiviestin lähettäjän mielestä viinien tulo ruokakauppoihin ei olisi hyvä asia

Tomi Kosonen
Tekstiviestin lähettäjän mielestä viinien tulo ruokakauppoihin ei olisi hyvä asia

Jaa viinitkin ruokauppaan, ootko ajatellu mitä seuraa? Sen jälkeen meidän lähin Alko on Porissa! Ei Alkon kannata muutaman kossu ja jallupullon takia pitää myymälöitä tämmösillä pikkupaikkakunnilla. Kukahan siinä lopuksi voittaa tai häviää??

Sain taas sukulaiseltani joulutervehdyksenä Merikarvian Joulu - lehden. Kerrassaan mielenkiintoista luettavaa menneiltä ajoilta ja nykykarviakin mukavasti mukana. Kiitokset tekijöille ja lähettäjälle. RK

Kirjoita tekstiviestiin MK välilyönti ASIA välilyönti mielipiteesi ja lähetä numeroon 17192. Tekstiviestin hinta on 0,85 euroa. Palvelu toimii kaikilla kotimaisilla liittymillä, myös prepaid-liittymillä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio