Marjo Keski-HeikkiläMerikarvia

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa valtatiellä 8 Merikarvialla sijaitsevan Tuorijoen sillan korjaustyöt 14. toukokuuta alkavalla viikolla.

Myöhemmin kesällä alkavien sillan pintarakenteiden uusimistöiden ajaksi liikenne joudutaan rajoittamaan yhdelle ajokaistalle ja liikenteenohjaus hoidetaan liikennevaloilla. Ajokaistan leveys on liikennevalo-ohjauksen aikana 4 metriä.

Muuna aikana yleisen liikenteen käytössä on kaksi kaistaa. Kaistarajoitus tulee aiheuttamaan merkittävää haittaa liikenteelle.

–Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa. Korjaustyöt kestävät syksyyn saakka. Pahoittelemme korjaustöiden aiheuttamia haittoja tielläliikkujille, siltainsinööri Ari Salo toteaa.

Oteran Oy:n työpäällikkönä toimii Timo Äkräs ja työmaapäällikkönä Jari Ruuska.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio