Yöllinen ralliajelu häiritsee Meri-Campingin asiakkaita

Leirintäalueen asukkaat kokevat yöllisen autoilun ja mopoilun alueella häiritsevänä. Meri-Campingin leirintäalueella usein yöpyvät kertovat, että alueella liikutaan asiattomasti öisin mopoilla, mönkijöillä ja henkilöautoilla. Yöllistä ralliajelua leirintäalueella on jatkunut jo vuosien ajan.

Viime marraskuussa kunnan keskustan asukkaat harmittelivat yöllistä kaahailua, jonka seurauksena liikennemerkki oli vahingoittunut. Myös valaisinpylväs kaatui Rantatien varrella.


Kommentit (1)

  • Kyläläinen

    Kyllä se häiritsee muitakin. Kummallista, että tuollainen ääliötoiminta sallitaan. Kuminpolttoa ja keulimista. Tyhjät päät ja tyhjät pakoputket. Ajellaan toisten pihoilla ja mailla kielloista ja säännöistä piittaamatta. Miksei poliisi puutu asiaan?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio